Sant Boi Empresarial ja és una realitat. El procés constituent ha culminat, i un grup d’empresaris de Sant Boi de Llobregat hem decidit que ha arribat l’hora de donar un pas més amb la creació d’un canal de comunicació que permeti treballar en el desenvolupament del teixit productiu local.

Els objectius principals de SANT BOI EMPRESARIAL, són el foment de les relacions empresarials locals, la generació de punts de trobada de negoci, la defensa dels interessos col·lectius de l’empresariat i la seva representació.

La figura de l’empresari independent davant la societat com element fonamental de cohesió social i de generació de valors.

En aquest sentit, SANT BOI EMPRESARIAL, vol defensar els interessos empresarials davant les administracions, organismes e institucions, així con davant de l’opinió pública en tant que generadors de riquesa i ocupació, així com fomentar el desenvolupament de fòrums de debat e intercanvi en temes d’interès econòmic i empresarial a través de la programació d’aquelles accions que es considerin adients de desenvolupar i promoure l’aprofitament de sinergies empresarials i econòmiques de Sant Boi de Llobregat.

Per tot plegat, et proposem que compartim junts aquest nou camí.

Suma’t Treballar en equip i amb participació activa ens permetrà desenvolupar i promoure l’aprofitament de sinergies empresarials i econòmiques.

Vine a Conèixer-nos

OFICINES

Sant Boi

Ctra. Sta. Creu de Calafell, km. 9,3
08830 – Sant Boi de Llobregat

CONTACTA AMB NOSALTRES

Ja sigui que busqueu respostes, vulgueu resoldre un problema o simplement ens vulgueu contactar per quelcom, us atendrem encantats.

ENVIA'NS UN MISSATGE

[contact-form-7 id=”10″]

INFORMACIÓ DE CONTACTE

placeholder

Ctra. Sta. Creu de Calafell, km. 9,3
08830 – Sant Boi de Llobregat

Teniu preguntes sobre com podem ajudar a la vostra empresa? Envia’ns un correu electrònic i ens posarem en contacte en breu.