Brindis
Inscripció Brindis d'estiu 2022
Benvolgut associat, des de Sant Boi Empresarial tenim el plaer de convidar-lo al brindis d'estiu, que tindrà lloc el proper dimarts 28 de juny, a les 19:00h., a les instal·lacions del Rugby Santboiana (Estadi Baldiri Aleu).......................................................................................................................................................................................... Si teniu problemes per realitzar la inscripció, podeu enviar un email a info@santboiempresarial.com amb el vostre nom i cognoms, email i telèfon de contacte i us realitzarem el registre.
En cas que la resposta sigui afirmativa, preguem empleni les preguntes següents. Si no ve acompanyat, pot finalitzar la seva inscripció enviant el formulari fent click al botó d'enviar que trobarà més avall.
Si us plau, indiqui aquí si té cap comentari rellevant que consideri afegir i fer-nos-ho saber.
Si teniu problemes per realitzar la inscripció, podeu enviar un email a info@santboiempresarial.com amb el vostre nom i cognoms, email i telèfon de contacte i us realitzarem el registre................................................................................................................................................................................................ Pot consultar la política de privacitat i la informació legal en relació a l'ús de les seves dades al lloc web: http://santboiempresarial.com/politica-de-privacitat/ . Tanmateix, se l'informa que les seves dades seran tractades únicament amb finalitats organitzatives de l'esdeveniment i seran posades a disposició de les autoritats sanitàries en cas necessari. Pot efectuar qualsevol consulta, modificació o esborrar les seves dades en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@santboiempresarial.com.