Inscripció Brindis de Nadal
Benvolgut associat, des de Sant Boi Empresarial tenim el plaer de convidar-lo al brindis de Nadal, que tindrà lloc el proper 14 de desembre, a les 19:00h., a les instal·lacions del nostre associat Jaguar Land Rover, a la Carretera de Santa Creu de Calafell, 76 a Sant Boi de Llobregat.
En cas que la resposta sigui afirmativa, preguem empleni les preguntes següents. Si no ve acompanyat, pot finalitzar la seva inscripció enviant el formulari fent click al botó d'enviar que trobarà més avall.
Si us plau, indiqui aquí si té cap comentari rellevant que consideri afegir i fer-nos-ho saber.
Pot consultar la política de privacitat i la informació legal en relació a l'ús de les seves dades al lloc web: http://santboiempresarial.com/politica-de-privacitat/ . Tanmateix, se l'informa que les seves dades seran tractades únicament amb finalitats organitzatives de l'esdeveniment i seran posades a disposició de les autoritats sanitàries en cas necessari. Pot efectuar qualsevol consulta, modificació o esborrar les seves dades en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@santboiempresarial.com.