Avui, des de Sant Boi Empresarial, hem compartit, al programa Dies de Ràdio amb Mònica Santa Creu, una interessantíssima xerrada amb Maribel Carrasqueres de @orange, una Santboiana 100 per 100 que és l’única gerent dóna a Orange.
La podrem trobar a BMW connect Sant Boi al carrer Frederic Mompou 33.
Porta més de 20 anys de coneixement per oferir bona qualitat en el servei de la telefonia i per tant, és un referent, del seu sector, a Catalunya. Ens ha convençut l’important que és, pel món empresarial, d’invertir en telefonia, que cada cop més és aparador molt important per les empeses.
Els podem contactar al telèfon 652931580 Joan Gimeno o al mail joan@bmvconnect.com
BMW CONNECT ORANGE ens pot assessorar empresarialment en el futur que es presenta en Tecnologia IP, centraleta virtual i dades il·limitades.
Gràcies Mònica @monica.santacreu per Dies de Ràdio a Ràdio Sant Boi, a Ariana Verge @ariadna_quadis, membre de la Junta i Directiva de desenvolupament de negoci a @quadis per acompanyar-nos, a la Maribel Carrasquero i sobretot a @santboiempresarial per fer possible i esbrinar-nos de com fer gestió de xarxes empresarial de la nostra ciutat.
#quadis #landmotors #motorsol #jaguar #santboi #santboiempresarial #av_intram #saavedrajamones #quadis #ninivax #aincatsantboi #avantgrup #radiosantboi #pasformacion

 

Podeu veure l’entrevista aqui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.